Logistika

Veríme, že logistika by mala byť predovšetkým zodpovedná, spoľahlivá a dôkladná. Preto mimoriadne dbáme na každý detail pri doprave akejkoľvek zásielky – od tých najväčších, až po tie najmenšie. Ak hľadáte partnera pre dopravu vašich zásielok v rámci EU, Turecka alebo Veľkej Británie, obráťte sa na nás. Spoľahlivá logistika v kombinácii s komplexnými službami, ktoré ponúkame, vám zabezpečí bezstarostný presun vašich zásielok presne tam, kam potrebujete.

mapa

Manchester

Istanbul

Trenčín

Na detailoch záleží a v logistike dvojnásobne

Logistika bez starostí

Potrebujete expresne dopraviť svoju zásielku z/do Turecka či Veľkej Británie? Alebo potrebujete zabezpečiť prepravu tovaru v rámci EU? Obráťte sa na nás. Našim klientom ponúkame profesionálny a zároveň individuálny prístup, nonstop zákaznícky servis, kompletné vybavenie colných formalít či skladovacie priestory. Snažíme sa, aby bola pre vás logistika úplne bez starostí. Môžete nám zveriť svoju zásielku a spoľahnúť sa, že sa dostane včas na miesto určenia. Kontaktujte nás alebo nám zašlite dopyt a my vám pripravíme nezáväznú cenovú ponuku na mieru.

Páči sa vám tento článok?

Prihláste sa na odber newslettera

Ďalšie články

Doprava na Slovensko

Doprava na Slovensko Našou špecializáciou je expresná doprava Slovensko – Turecko – Veľká Británia, ale našim klientom ponúkame aj ďalšie komplexné služby, akými sú napríklad

Čítať viac »

Už odchádzate?

Nezabudnite sa predtým zaregistrovať do nášho newslettera.