Preprava zásielok Anglicko - Slovensko

Expresná preprava zásielok z Anglicka na Slovensko a späť – rýchlo, spoľahlivo a bez starostí. Charakter a veľkosť našej firmy nám umožňujú, aby sme každému klientovi venovali individuálnu starostlivosť. Našou prioritou je pochopiť vaše potreby, pripraviť vám komplexné riešenie na mieru a následne sa postarať o prepravu nákladu tak, aby to bolo pre vás úplne bez starostí. Preto za zásielku preberáme plnú zodpovednosť, garantujeme vám doručenie v poriadku a načas a postaráme sa aj o všetky potrebné colné formality. Hľadáte spoľahlivého partnera pre vašu logistiku? Kontaktujte nás.

mapa

Manchester

Istanbul

Trenčín

expresné prepravy

Preprava zásielok do Anglicka / z Anglicka

Našou špecializáciou je expresná preprava zásielok z UK na Slovensko a späť až do 3,5 t s garanciou doručenia včas. Pre zásielky menších rozmerov máme k dispozícii zbernú službu, prostredníctvom ktorej konsolidujeme viacero menších zásielok do väčších skupín a tie následne prepravujeme na miesto určenia. Ide o efektívny spôsob prepravy, pri ktorom platíte iba alikvotnú časť ceny za prepravu. Nech už sú vaše potreby akékoľvek, vyplňte náš kontaktný formulár a my vám pripravíme nezáväznú ponuku na mieru.

Páči sa vám tento článok?

Prihláste sa na odber newslettera

Ďalšie články

Preprava Nemecko – Slovensko

Preprava Nemecko – Slovensko Spoľahlivá preprava Nemecko – Slovensko. Ak potrebujete dopraviť svoju zásielku na miesto určenia včas, bezpečne a bez starostí, využite naše služby. Celovozová

Čítať viac »

Už odchádzate?

Nezabudnite sa predtým zaregistrovať do nášho newslettera.